Delicatesse

We bevinden ons middenin het voorjaar, wat naast een piepende zon ook tal van zonnige eettrends met zich meebrengt. Kom in ons nieuwste Delicatesse magazine te weten wat die specifieke eettrends zijn...

BLADER HIER DOOR HET MAGAZINE

Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector

Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub

In dit Delicatesse-magazine komen de volgende items aan bod:

  • De "crème de la crème" van het vak
    Prikkel uw smaakpapillen op Horecatel van 12 t.e.m. 15 maart
  • De beste droge worst komt uit Avelgem
    Keurslagers Joyce en Jeroen winnen kristallen kroon
  • Barbecuetrends
    Dry-aged vlees en vers gegrilde groeten
  • Consument verwacht andere sauzen
    Smaakvolle en pittige sauzen steeds vaker op het voorplan
  • Laat u inspireren: varkensvlees op de barbecue
    5 recepten met varkensvlees
  • Kruiden en marinades: smaakmakers voor vis
    Puur natuur maar met dat tikkeltje extra
  • Aperotrend vergroot aankoop smeersalades
    Varieer met opties die in trek zijn

Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector

Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub

Meer weten over

DELICATESSES

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.