- 10 maart 2023
We bevinden ons middenin het voorjaar, wat naast een piepende zon ook tal van zonnige eettrends met zich meebrengt. Kom in ons nieuwste Delicatesse magazine te weten wat die specifieke eettrends zijn...
Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector
Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub
In dit Delicatesse-magazine komen de volgende items aan bod:
- De "crème de la crème" van het vak
Prikkel uw smaakpapillen op Horecatel van 12 t.e.m. 15 maart - De beste droge worst komt uit Avelgem
Keurslagers Joyce en Jeroen winnen kristallen kroon - Barbecuetrends
Dry-aged vlees en vers gegrilde groeten - Consument verwacht andere sauzen
Smaakvolle en pittige sauzen steeds vaker op het voorplan - Laat u inspireren: varkensvlees op de barbecue
5 recepten met varkensvlees - Kruiden en marinades: smaakmakers voor vis
Puur natuur maar met dat tikkeltje extra - Aperotrend vergroot aankoop smeersalades
Varieer met opties die in trek zijn
Word nu abonnee en blijf op de hoogte van uw sector
Delicatesse is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor professionals in fijne voedingswaren.
Krijg toegang tot deze vakkennis en word gratis lid van de premiumclub