Weinig voeding is zo rijk aan karakter en traditie als kaas. Een romige brie die wegsmelt op de tong, een brokkelkaas die zijn kracht ontleent aan jaren rijping of een traditionele abdijkaas volgens eeuwenoud recept … achter elke kaas schuilt een verhaal van passie, terroir en ambacht. Lees er alles over in dit digitaal magazine over kaas.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Kaas
Lees het digitale magazine over kaas. Ontdek hoe u meerwaarde creëert met lokale en buitenlandse kazen, waarom variatie en verhalen het verschil maken, en hoe rijping, presentatie en passie leiden tot een onweerstaanbaar kaasaanbod.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Op 21 en 22 september 2025 vindt in hall 5.2 van Paris Expo (Porte de Versailles) Gourmet Sélection plaats, dé beurs voor fijne kruidenierswaren van topkwaliteit.
De klanten van vandaag verwachten kwaliteit en originele producten op hun bord. Maak dankzij The Patisserie Pro Planner kennis met het vernieuwde Patisserie du Chef assortiment, handige afwerkingtips en tricks en nog veel meer. Ontdek het vandaag nog!
Via Rode Zegel Club spaarprogramma op teambuilding
Loyaliteit wordt beloond, en dat kan het team van delicatessenzaak Chantal zelf ervaren. Dankzij meer dan twee decennia trouw lidmaatschap aan de Rode Zegel Club, spaarde de zaak voldoende punten bij elkaar voor een teambuilding mét overnachting én een unieke rondleiding de kaasmakerij nabij Alkmaar.
Met zijn karaktervolle smaak, zuiderse toetsen en artisanale look is Fiorino een veelzijdige smaakmaker die moeiteloos zijn plaats vindt bij elke zomerse gelegenheid – van aperitiefhapjes tot creatieve grillgerechten. Deze heerlijke schimmelsalami laat zich perfect combineren met zomerse ingrediënten en brengt dat tikkeltje extra flair op de tafel.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.