Online magazines

16 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Kaas à volonté

Met een myriade aan diverse kaasvarianten geldt ook dat er toch altijd wel ergens een kaas is die iemand kan bekoren. Kazen verkopen doet u best met de nodige achtergrondinfo én proevertjes.
Dieter Devriendt

bladmanager

Terwijl de zachte kazen vroeger eerder als luxeproduct werden bestempeld, geniet de doorsnee consument anno 2024 volop van een uitgebreid aanbod. Zachte kazen met kleurrijke, eetbare korst of unieke smaken winnen aan belang.
DeJong Cheese vervaardigt sinds ’95 verse en gerijpte geitenkazen onder het label Alphenaer. En ondertussen zijn ze dé specialist in geitenbrie. Bij de bereiding komt heel wat vakmanschap en vaardigheid kijken.
Door kazen van lokale, Belgische kaasmakerijen te combineren met authentieke, buitenlandse soorten kan u als slager net dat extraatje bieden. Speelt u daarnaast in op extra eetmomenten, dan weet u de kaasliefhebbers anno 2024 ongetwijfeld te bekoren.
Zit er een toekomstige foodie in jou? Wil je even langskomen om te luisteren, te voelen en te proeven hoe wij jouw toekomst kunnen kneden tot een succesvolle carrière in de voedingssector? Kom even langs op een infomoment bij Ter Groene Poorte.
De professionele wasmachines en vaatwassers van Miele Professional garanderen het beste resultaat met zeer korte programmaduren en de hoogste betrouwbaarheid, zodat u tijd heeft voor wat echt telt: de gastvrijheid voor uw klanten en gasten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.